Бизнис план

Презентација на бизнис планот „ECO-TEL Green Hotel“

 

Тимот на Гиманзијата „АЛГОРИТАМ“ успешно го презентираше својот „ECO-TEL Green Hotel“ во финалето на натпреварот за најдобар средношколски бизнис план. На истиот се претставија 12-те најдобри средни училишта во Р.Македонија избрани на Конкурсот за најдобар бизнис план.

 

 

 

   
               
Бизнис планng>
Прилози

Презентација
 
  Бизнис план Facebook Facebook